heroshot-kunder

Sikre handler af kartofler og løg

Soladan hjælper pakkerier og andre grossister med indkøb af kartofler og løg. For alle vore kunder gælder det, at troværdighed og sikkerhed er nøgleord i denne type handler. Hos Soladan indgås der ikke en handel, som ikke kan løses.

Hvorfor vælge Soladan?

Soladan er et lille men solidt selskab, hvor der er fokus på at give kunderne den højst mulige sikkerhed i alle handler. Med et mangeårigt kendskab til branchen ved vi, hvor vigtigt det er, at din virksomhed er garanteret leverancen af afgrøder. Derudover har Soladan en fordel i kraft af sin størrelse, der muliggør en flad og smidig struktur, hvor alle handler bliver fulgt til dørs af samme person.

En lille organisation sikrer dig en stærk pris

Soladan er en lille og smidig organisation, som konstant omsætter store mængder af afgrøder. Dette gør det muligt at handle til et lille dækningsbidrag, da der ikke er de mange store og tunge omkostninger, som ellers normalt findes i større organisationer. Soladan kan derfor tilbyde vores kunder indkøb af kartofler og løg til yderst konkurrencedygtige priser.

Hør mere om mulighederne hos Soladan

Ønsker du at høre mere om mulighederne ved et samarbejde med Soladan? Så benyt nedenstående kontaktformular og du vil blive kontaktet af Bo Rasmussen eller Ole Olesen.

Jeg vil gerne kontaktes

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Soladan

Soladan tilbyder international engroshandel af kartofler og løg. Stifter af Soladan, Bo Rasmussen, kan med over 20 års erfaring og sit store netværk, tilbyde den nødvendige tryghed og sikkerhed

Hvorfor vælge Soladan?

hvorfor vælge soladan

Åbningstider

Kontakt os Mandag til Fredag i tidsrummet 8:00 til 17:00

tlf. 40 28 47 84

Vi dækker

europe map