heroshot-leverandører

Ekspert i afsætning af kartofler og løg

Soladan er ekspert i afsætning af kartofler og løg til B2B markeder i Skandinavien og resten af Europa. Det veludviklede net af internationale aktører, som samarbejder med Soladan, sikrer vores samarbejdspartnere inden for produktion af afgrøder, en sikker afsætning til de bedst mulige priser.

Få en sikker vurdering af dine afgrøder

En god vurdering af priserne for afgrøder beror i høj grad på erfaring og kendskab til det pågældende marked. Her er det vigtigt at ”holde fingeren på pulsen” og have et stort netværk af potentielle aftagere. Hos Soladan har vi erfaringen, det indgående kendskab til markedet og ikke mindst et stort og veludviklet netværk til de rette aktører på markedet. Dette sikrer, at du ud over en god pris også kan forvente en sikker vurdering af dine afgrøder.

Bliv avler for Soladan

Vi er altid på udkig efter flere samarbejdspartnere inden for produktion af kartofler og løg. Ønsker du derfor at høre mere om et samarbejde med Soladan, så udfyld nedenstående kontaktformular med dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet af Bo Rasmussen eller Ole Olesen hurtigst muligt.

Jeg vil gerne kontaktes

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Soladan

Soladan tilbyder international engroshandel af kartofler og løg. Stifter af Soladan, Bo Rasmussen, kan med over 20 års erfaring og sit store netværk, tilbyde den nødvendige tryghed og sikkerhed

Hvorfor vælge Soladan?

hvorfor vælge soladan

Åbningstider

Kontakt os Mandag til Fredag i tidsrummet 8:00 til 17:00

tlf. 40 28 47 84

Vi dækker

europe map